Skip to content

Benieuwd hoe een gemiddelde werkdag bij ACTLytics eruit ziet?

Lees hier meer over de ervaringen van onze collega's!


Hoe ziet een gemiddelde dag bij ACTLytics eruit?

Doordat onze klanten zo verschillend zijn, zijn ook onze werkzaamheden verschillend. Ongeveer één dag in de week zijn we aanwezig op kantoor bij klanten. De rest van de dagen werken we in ons eigen kantoor of thuis in overleg. 

De dag begint over het algemeen voor iedereen tussen 8 en 9 uur. Nadat je laptop geïnstalleerd is, kan je gelijk koffie, thee, fris of water pakken. Vervolgens kun je rustig aan je werk beginnen. Het kan zijn dat je vraagstukken binnen heb gekregen van planners die je dan kan gaan oplossen of uitleggen door middel van het testen van de solver. Of misschien begint je dag met het bouwen van dashboards waarin de data die je hebt geleverd gekregen, overzichtelijk staat voor degene die deze data nodig heeft, of wellicht heb je een meeting waarin je overlegd met de klanten welke stappen er zouden kunnen worden gezet in het vervolg of juist een recap geeft over wat er is gebeurd of een training geeft over hoe de klant de nieuwe werkmethodes of aangepaste software kan gebruiken. 

Rond 12 uur hebben we een uur pauze en gaan we lunchen met elkaar. Hiervoor worden eens per week boodschappen gedaan waardoor je kan aangeven wat je wel of niet lust. Nadat we gezellig met elkaar geluncht hebben is er ruimte om, afhankelijk van het weer, een rondje te lopen om even de benen te strekken. 

Daarna kun je door met je werkzaamheden die je die dag te doen hebt. Dit kan verschillen aangezien we in de week voor elke klant bepaalde vastgezette dagen hebben waarin we bezig zijn met werkzaamheden voor het project van die klant.  Je kan overleggen met collega’s als je er niet uitkomt of juist even lekker individueel werken met een koptelefoon. Ondertussen kan er altijd wat drinken of een tussendoortje gepakt worden. De dag eindigt tussen 5 en 6 uur. 


Duurzaam ondernemen

Bij ACTLytics investeren we in de toekomst. Dit doen we op verschillende manieren. Naast zaken als afval scheiden en het gebruik maken van elektrische vervoersmiddelen, is de stroom die wordt gebruikt 100% groen en wordt opgewekt met zonne-energie uit Nederland. 

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Dat geldt fysiek: een ergonomische werkplek waarbij ook staand gewerkt kan worden, aangepaste stoelen en altijd voldoende fruit. Maar ook mentaal: voor jezelf (en eventueel gezin) waarbij met flexibele werktijden rekening wordt gehouden. A good work-life balance is key! 


Ontwikkeling

Door de vele achtergronden die wij bij ACTLytics hebben, leren we van elkaar de verschillende invalshoeken van problemen en vraagstukken. Daarnaast is er de mogelijkheid om in overleg cursussen en trainingen te volgen die jij denkt nodige te hebben om je verder te kunnen ontwikkelen en te blijven groeien! 

 

Werken bij ACTLytics? Ontdek de mogelijkheden!

Wij zoeken collega’s met passie voor het toepassen van analytics software met een focus op waarde generatie voor gerenommeerde opdrachtgevers.