Skip to content

Verbeter uw bedrijfsresultaten. Structureel

Implementeert u analyse-software?
Dan wilt u óók resultaat zien.
Wij zorgen ervoor dat u de verwachte ROI behaalt.

Dit is ACTLytics

ACTLytics zorgt ervoor dat u complexe analyse-software efficiënt implementeert. U kunt bij ons terecht voor:

De implementatie-acceleratie:

voor soepele communicatie in het implementatieproject, zodat u de software krijgt vóór u werkt in plaats van tegen u.

De ACTLytics APK:

voor een objectieve screening van uw software en de toepassing ervan, zodat u de verwachte ROI behaalt - of zelfs vergroot.

Detachering:

inzet van tijdelijke en vaste kandidaten voor uw implementatie-project

Met onze inzet werkt uw software optimaal from scratch

Met onze inzet werkt uw software optimaal from scratch
Het succes van uw analyse-softwareproject hangt af van de communicatie tussen softwareleverancier en eindgebruiker. Wij zijn de tolk-vertaler in deze complexe trajecten.

We hebben uitgebreide kennis en ervaring in dit werkveld, en geen enkele analytics-software heeft geheimen voor ons. Daarnaast hebben we ervaring bij toonaangevende organisaties die vooroplopen in data-analyse en dataoptimalisatie.

Onze consultants snappen de uitdagen die u dagelijks tegenkomt

Cindy de Groot, directeur (CEO) en oprichter

Ze studeerde Bedrijfswiskunde en informatica (BWI) aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waarna ze werkte als business consultant bij één van de grootste aanbieders van optimalisatiesoftware en analyseoplossingen ter wereld. Om voor dit bedrijf vervolgens als managing director een succesvolle nieuwe business consultancy divisie voor Noord-Amerika op te zetten en te leiden.

Nu is ze directeur en oprichter van ACTLytics. Ze ondersteunt en adviseert organisaties in hun data-gedreven processen. Daarnaast adviseert ze bedrijven bij de ontwikkeling en implementatie van perfect matchende softwarepakketten.

Luc over Cindy:
“Cindy werkt gestructureerd, precies en oplossingsgericht. Ze is altijd scherp en stelt de juiste vragen. Daarbij is ze altijd in voor een praatje. Een capabele, gezellige collega.”

Robbert van de Weerd, operationeel directeur (COO)

Robbert heeft Econometrie, richting Quantitative logistics & Operations research, gestudeerd aan de Erasmus universiteit Rotterdam en behaalde zijn Master diploma in 2009. In de daaropvolgende jaren was hij werkzaam bij één van de grootste aanbieders van optimalisatiesoftware en analyseoplossingen ter wereld. In de eerste jaren was hij actief als business consultant en hielp hij verschillende energie-, transport en FMCG – organisaties met het oplossen van logistieke uitdagingen.

Vervolgens was hij als Director verantwoordelijk voor alle consultancy activiteiten voor klanten in de transport en retail industrieën. Begin 2020 maakte hij de overstap naar een scale-up welke zorginstellingen beter helpt plannen. Als Operationeel directeur was hij verantwoordelijk voor de operatie en het implementeren van nieuwe groeistrategieën.

Nu is hij Operationeel directeur bij ACTLytics en is zowel inhoudelijk betrokken om onze klanten te adviseren en ondersteunen alsmede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de diensten, de ontwikkeling van het team en de persoonlijke ontwikkeling van de teamleden.

Cindy over Robbert:
“Robbert en ik hebben elkaar ruim 10 jaar geleden als toenmalige collega’s leren kennen.

Ik ben altijd onder de indruk geweest van Robberts vermogen om de persoonlijke groei van zijn collega’s te stimuleren. Hij creëert een omgeving waarin iedereen zijn sterke punten optimaal kan benutten en van elkaar kan leren. Daarnaast bewonder ik Robberts vermogen om ideeën of discussies samen te vatten in georganiseerde overzichten en taken.”

Luc Groot Koerkamp, Business Consultant Supply Chain

Luc studeerde Logistiek en Economie aan de Hogeschool van Utrecht, waarna hij als Demand planner aan de slag is gegaan. Vervolgens heeft hij zijn supply chain planning kennis verbreed als Productie planner. Hij heeft een passie voor het optimaliseren van het planningsproces. Als consultant zorgt Luc ervoor dat supply chain planning software op de juiste manier gebruikt wordt.

Hij ondersteunt en traint gebruikers van optimalisatiesoftware. Verder helpt hij bij de inrichting, rapportage en configuratie van deze software. Op deze manier zorgt hij ervoor dat bedrijven het maximale uit hun software halen, en daardoor betere beslissingen nemen. 

Sefanja over Luc:
“Luc houdt graag het overzicht, met focus op het verbeteren van de “end-to-end” supply chain. Hij is een resultaatgerichte doorzetter met kennis van zaken.”

Sefanja van der Lee, Business Consultant Analytics

Sefanja heeft Toegepaste Wiskunde aan de Haagse Hogeschool te Delft gestudeerd. Tijdens haar studie heeft Sefanja ervaring opgedaan tijdens verschillende stages bij Coca-Cola, Erasmus MC en Rijkswaterstaat. Daarna is ze aan de slag gegaan als business consultant bij ACTLytics. 

Als business consultant helpt Sefanja met het maken van de vertaalslag tussen planningssoftware en de projecten waar deze op worden toegepast, zodat planningssoftware toegankelijk en begrijpelijk is voor de gebruikers. Haar werkzaamheden variëren van het voeren van analytische gesprekken tot het maken van dashboards en het helpen bij de rapportage zodat de gebruiker het meest uit de software kan halen. 

Cindy over Sefanja:

“Sefanja is een doorzetter en denker. Ze zoekt naar creatieve oplossingen en denkt out-of-the-box. Daarnaast is ze sociaal en graag onderdeel van een team.”

Peter Derksen, Business Consultant Analytics

Peter heeft Toegepaste Wiskunde gestudeerd aan de hogeschool van Amsterdam.

Sinds 1 september is hij begonnen aan de duale master business analytics aan de Vrije universiteit van Amsterdam en werkt daarnaast 2,5 dag per week als business consultant bij ACTlytics.

Als business consultant helpt Peter met het maken van de vertaalslag tussen planningssoftware en de supply chain vraagstukken waar deze voor wordt gebruikt.  Zodat eindgebruikers efficiënt een plan kunnen maken en analyseren.

Luc over Peter:

“Peter is een ondernemende en kritische collega. Hij probeert altijd problemen vanuit nieuwe perspectieven te bekijken en op te lossen. Daarnaast is hij heel leergiering en altijd op geïnteresseerd in nieuwe uitdagingen. “

Timon van Leeuwen, Afstudeer stagiair

Timon studeert toegepaste wiskunde aan de hogeschool van Amsterdam en is nu bezig met zijn afstudeerstage bij ACTLytics. Tijdens zijn studie heeft hij samengewerkt met verschillende bedrijven waar hij ervaring heeft opgedaan met zowel het toepassen van operations research methoden als programmeren.

Voor zijn afstudeerstage zal hij een dashboard maken waarin de oplossing van een wiskundige optimalisatie, dat een blackbox is voor de eindgebruiker, wordt gevisualiseerd om de gemaakte keuzes te verduidelijken. Hiermee kunnen supply chain planners zonder wiskundige kennis sneller en beter keuzes maken.

Sefanja over Timon:

“Timon heeft een vastberaden karakter. Met zijn wiskundige kennis is hij altijd op zoek naar de optimale oplossing en gaat met minder niet akkoord. Hij is erg open waardoor hij nieuwe dingen snel oppikt. Hij kan goed met unieke ideeën komen, maar ook luisteren naar anderen en hun ideeën aanvullen, dat maakt hem een fijne collega om mee te werken.”

U benadert ons voor:

Meer weten over onze inzet? Een case voorleggen?

We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf.