Skip to content

Verbeter uw bedrijfsresultaten. Structureel

Implementeert u analyse-software?
Dan wilt u óók resultaat zien.
Wij zorgen ervoor dat u de verwachte ROI behaalt.

Dit is ACTLytics

ACTLytics zorgt ervoor dat u complexe analyse-software efficiënt implementeert. U kunt bij ons terecht voor:

De implementatie-acceleratie:

voor soepele communicatie in het implementatieproject, zodat u de software krijgt vóór u werkt in plaats van tegen u.

De ACTLytics APK:

voor een objectieve screening van uw software en de toepassing ervan, zodat u de verwachte ROI behaalt - of zelfs vergroot.

Detachering:

inzet van tijdelijke en vaste kandidaten voor uw implementatie-project

Met onze inzet werkt uw software optimaal from scratch

Met onze inzet werkt uw software optimaal from scratch
Het succes van uw analyse-softwareproject hangt af van de communicatie tussen softwareleverancier en eindgebruiker. Wij zijn de tolk-vertaler in deze complexe trajecten.

We hebben uitgebreide kennis en ervaring in dit werkveld, en geen enkele analytics-software heeft geheimen voor ons. Daarnaast hebben we ervaring bij toonaangevende organisaties die vooroplopen in data-analyse en dataoptimalisatie.

Onze consultants snappen de uitdagen die u dagelijks tegenkomt

Cindy de Groot, directeur en oprichter van ACTLytics

Ze studeerde Bedrijfswiskunde en informatica (BWI) aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waarna ze werkte als business consultant bij één van de grootste aanbieders van optimalisatiesoftware en analyseoplossingen ter wereld. Om voor dit bedrijf vervolgens als managing director een succesvolle nieuwe business consultancy divisie voor Noord-Amerika op te zetten en te leiden.

Nu is ze directeur en oprichter van ACTLytics. Ze ondersteunt en adviseert organisaties in hun data-gedreven processen. Daarnaast adviseert ze bedrijven bij de ontwikkeling en implementatie van perfect matchende softwarepakketten.

Luc over Cindy:
“Cindy werkt gestructureerd, precies en oplossingsgericht. Ze is altijd scherp en stelt de juiste vragen. Daarbij is ze altijd in voor een praatje. Een capabele, gezellige collega.”

Luc Groot Koerkamp, Business Consultant Supply Chain

Luc studeerde Logistiek en Economie aan de Hogeschool van Utrecht, waarna hij als Demand planner aan de slag is gegaan. Vervolgens heeft hij zijn supply chain planning kennis verbreed als Productie planner. Hij heeft een passie voor het optimaliseren van het planningsproces. Als consultant zorgt Luc ervoor dat supply chain planning software op de juiste manier gebruikt wordt.

Hij ondersteunt en traint gebruikers van optimalisatiesoftware. Verder helpt hij bij de inrichting, rapportage en configuratie van deze software. Op deze manier zorgt hij ervoor dat bedrijven het maximale uit hun software halen, en daardoor betere beslissingen nemen. 

Sefanja over Luc:
“Luc houdt graag het overzicht, met focus op het verbeteren van de “end-to-end” supply chain. Hij is een resultaatgerichte doorzetter met kennis van zaken.”

Sefanja van der Lee, Business Consultant Analytics

Sefanja heeft Toegepaste Wiskunde aan de Haagse Hogeschool te Delft gestudeerd. Tijdens haar studie heeft Sefanja ervaring opgedaan tijdens verschillende stages bij Coca-Cola, Erasmus MC en Rijkswaterstaat. Daarna is ze aan de slag gegaan als business consultant bij ACTLytics. 

Als business consultant helpt Sefanja met het maken van de vertaalslag tussen planningssoftware en de projecten waar deze op worden toegepast, zodat planningssoftware toegankelijk en begrijpelijk is voor de gebruikers. Haar werkzaamheden variëren van het voeren van analytische gesprekken tot het maken van dashboards en het helpen bij de rapportage zodat de gebruiker het meest uit de software kan halen. 

Cindy over Sefanja:

“Sefanja is een doorzetter en denker. Ze zoekt naar creatieve oplossingen en denkt out-of-the-box. Daarnaast is ze sociaal en graag onderdeel van een team.”

Peter Derksen, Business Consultant Analytics

Peter heeft Toegepaste Wiskunde gestudeerd aan de hogeschool van Amsterdam.

Sinds 1 september is hij begonnen aan de duale master business analytics aan de Vrije universiteit van Amsterdam en werkt daarnaast 2,5 dag per week als business consultant bij ACTlytics.

Als business consultant helpt Peter met het maken van de vertaalslag tussen planningssoftware en de supply chain vraagstukken waar deze voor wordt gebruikt.  Zodat eindgebruikers efficiënt een plan kunnen maken en analyseren.

Luc over Peter:

“Peter is een ondernemende en kritische collega. Hij probeert altijd problemen vanuit nieuwe perspectieven te bekijken en op te lossen. Daarnaast is hij heel leergiering en altijd op geïnteresseerd in nieuwe uitdagingen. “

U benadert ons voor:

Meer weten over onze inzet? Een case voorleggen?

We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf.