Skip to content

Werken bij ACTLytics? Ontdek de mogelijkheden!

Wij zoeken collega's met passie voor het toepassen van advanced analytics.

Heb jij ervaring als planner? Lijkt het jouw leuk je ervaring te gebruiken tijdens onze consultancy projecten?

Vacatures

Consultant Planning en Scheduling

ACTLytics zorgt ervoor dat onze klanten complexe analyse-software efficiënt implementeren en kunnen gebruiken om bottom line waarde toe te voegen. 

Wij bieden de volgende diensten aan:

De implementatie-acceleratie:

voor soepele communicatie in het implementatieproject, zodat gebruikersvriendelijke en toepasbare software met bijbehorend uitvoerend proces wordt opgeleverd.

De ACTLytics APK:

een objectieve screening van de gebruikte software en de toepassing ervan, zodat de klant de verwachte ROI behaalt - of zelfs vergroot.

Detachering:

inzet van tijdelijke en vaste kandidaten voor een implementatie-project

Begrijpelijke en praktisch toepasbare analytics software

We maken analyse software begrijpelijk en toegankelijk. Wij dragen zorg voor een praktisch toepasbare oplossing, vanuit een hands-on en persoonlijke benadering.  Wij zijn de tolk-vertaler tussen softwareleverancier en eindgebruiker en geven niet alleen advies maar spelen ook een belangrijke rol bij de uitvoering van activiteiten en het geven van trainingen zowel tijdens en na de implementatie .

Heb jij minimaal 2 jaar ervaring als planner? Ben jij op zoek naar veel afwisseling en praktijk toepassingen bij uiteenlopende klanten? Kun jij goed zelfstandig werken en wil jij werken in een klein snel groeiend team met veel verantwoordelijkheid? Solliciteer dan op deze functie! 

Wat ga je doen?

Onze teams zijn een combinatie van analytics consultants met een technische achtergrond en consultants planning en scheduling met  praktijkervaring als planner. Samen werken we aan afwisselende implementatie projecten van supply chain planning software. We werken met verschillende software pakketten, de overeenkomst is dat de software altijd een wiskundige optimalisatie module bevat. 

Onze projecten zijn heel afwisselend en bevatten alle fasen van een implementatie project. Jij bent de vertaler tussen de eindgebruiker en software leverancier tijdens het implementatie proces. Je communiceert met alle stakeholders en maakt de vertaling van software functies naar uitvoerbare werkwijze. Daarnaast begeleid je het team van business consultants bij het uitvoeren van de werkzaamheden vanuit je praktijk ervaring en geef je presentaties en trainingen. Heel belangrijk is de focus op de toegevoegde waarde voor de eindgebruiker en een gebruikersvriendelijk toepasbare software oplossing.

Jij hebt

Jij bent

Jij krijgt

Benieuwd hoe een gemiddelde werkdag bij ACTLytics eruit ziet?

Lees hier de ervaringen van onze collega’s

Het sollicitatie proces

Telefonische (informele) kennismaking

Zodra wij je gegevens hebben ontvangen nemen we binnen een week contact op om een telefonisch kennismakingsgesprek te plannen. Op basis van het kennismakingsgesprek besluiten we of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Sollicitatie gesprek

Het sollicitatie gesprek zal plaats vinden op ons kantoor in IJsselstein (Utrecht) en bestaat uit een formeel deel inclusief de uitvoering van een business case en een kennismaking met het ACTLytics team.

Business case tijdens het sollicitatie gesprek

Voor de business case verwachten we een korte voorbereiding. Tijdens het sollicitatiegesprek is er mogelijkheid tot vragen stellen. Daarna is er kort de tijd nog wat laatste aanpassingen te maken en vervolgens presenteer je de resultaten. De case heeft als doel om jouw inzicht te geven in de dagelijkse werkzaamheden en geeft ons de gelegenheid om te boordelen of je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden.

Een aanbod

Klikt het van beide kanten dan volgt binnen enkele dagen een aanbod en bespreken we de individuele voorwaarden.

Solliciteren? Laat je persoonlijke gegevens achter via het sollicitatie formulier en voeg een CV en motivatiebrief toe!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.